VIRHEVASTUU

Tervetuloa Hallan verkkokaupan virhevastuusivulle. Huomioithan, että tuotteillamme ei ole suoranaista takuuta, vaan niihin sovelletaan virhevastuuta. Alla on tärkeää tietoa liittyen virhevastuumenettelyihimme.

Tuotteillamme noudatetaan virhevastuuta kuluttajasuojalain mukaisesti, kun niitä on käytetty ohjeiden mukaisesti. Haluamme varmistaa, että tuotteemme täyttävät odotuksesi, ja pyrimme ratkaisemaan mahdolliset virhetilanteet avoimesti ja asiakasystävällisesti.  

Huomioithan, että virhevastuu ei kata normaalia kulumista tai virheitä, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä. Luethan käyttöohjeet huolellisesti sekä varmistat, että ammetta käytetään vain niiden mukaisesti.

Jos tuotteessasi on virhe tai ongelma, tee reklamaatio ohjeiden mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa, jotta saamme asian käsittelyyn. 

Kiitos, että valitsit Hallan! Pyrimme varmistamaan, että asiointisi kanssamme on sujuvaa ja asiakaslähtöistä.

 

REKLAMAATIO

 

Olemme pahoillamme, jos olet kohdannut ongelmia Halla Cold Plunge -tuotteesi kanssa. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme täällä auttaaksemme sinua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Tässä on ohjeet reklamaation tekemiseen:

 

Mikäli havaitset virheen tai vian tuotteessasi, toimi seuraavasti:

 

  1. Ota Yhteyttä:

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@hallacoldplunge.com. Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti havaitsemastasi viasta tai ongelmasta.

 

  1. Kirjoita/Liitä Reklamaatioon Seuraavat Tiedot:

– Tuotteen malli, jota reklamaatio koskee.

– Viestissä pitää ilmetä selkeästi, mikä on ongelma/virhe.

– Viestissä on oltava myös selkeitä valokuvia virheestä/ongelmasta.

– Yhteystietosi (nimi, puhelinnumero & osoite).

– Liitä mukaan saamasi ostotosite/kuitti hallacoldplunge.com-verkkokaupasta.

 

Täytä reklamaatio huolellisesti ja mahdollisimman selkeästi, jotta voimme käsitellä sen mahdollisimman nopeasti.

  1. Odota Vastaus:

Asiakaspalvelumme käsittelee reklamaation mahdollisimman nopeasti ja ilmoittaa sinulle jatkotoimenpiteistä. Vastaamme viestiisi 10 arkipäivän kuluessa reklamaation saapumisesta.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan ja varmistamaan, että reklamaatioprosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

 

Sähköposti: info@hallacoldplunge.com

 

Kiitos, että valitsit Hallan! Teemme parhaamme varmistaaksemme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme.

 

Huomioitavaa

Kuluttajasuojalaki:

– Virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalakia, jos tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti.

 

Kuvat Reklamaatiossa:

– Tarkistamme kuvista jokaisen reklamaation. Käymme tiimimme kanssa läpi jokaisen reklamaation sekä välitämme ne eteenpäin myös tehtaallemme, jotta varmistumme siitä, että tuotetta on käytetty asianmukaisesti.

 

Tehdasvika:

– Tehdasvika yleensä havaitaan tuotteen ensimmäisen käyttökerran aikana. Jos tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti ja se todetaan vialliseksi (ns. tehdasvika), korjaamme altaan tai tarjoamme korvaavan tuotteen.

 

Ostokuitti:

– Sinun on esitettävä ostokuitti, ja pidätämme oikeuden tarkastaa tuotteen varmistaaksemme vian.